Cocktails

smaakvolle cocktails!

Welkom bij Thijs & Co, dé plek in Emmen voor de meest smaakvolle cocktails! Onze getalenteerde bartenders zijn gespecialiseerd in het bereiden van de lekkerste drankjes met de beste ingrediënten. Of je nu houdt van klassieke cocktails zoals een Martini of Manhattan, of liever iets nieuws en spannends probeert, bij Thijs & Co ben je aan het juiste adres.

Onze cocktailkaart biedt een uitgebreide selectie van zowel traditionele als creatieve cocktails, met zorgvuldig samengestelde smaken en presentaties. Daarnaast bieden we ook mocktails, alcoholvrije varianten van onze heerlijke cocktails, voor diegenen die de voorkeur geven aan een non-alcoholische optie.

Bekijk onze cocktailkaart!

de perfecte ervaring

Bij Thijs & Co gaan we verder dan alleen het maken van goede cocktails. Onze bartenders zijn gepassioneerd en getraind om de perfecte ervaring te creëren, waarbij de sfeer en het gevoel net zo belangrijk zijn als de smaak van de cocktail. Daarom zijn wij ook de ideale locatie voor een gezellige avond uit met vrienden, een romantische date of een verjaardagsfeestje.

Wil je ook genieten van de beste cocktails in Emmen? Kom dan langs bij Thijs & Co en ervaar het zelf. Onze bar is geopend van woensdag tot en met zondag vanaf 17:00 uur. (Op koopzondagen vanaf 13:30 uur.)

Ons team staat altijd klaar om je te verwelkomen en te voorzien van de meest smaakvolle drankjes. Tot snel!

© Copyright 2023, Thijs & Co B.V.