Shared Dining

Unieke culinaire ervaring

4-ronde menu voor € 29,50

Welkom bij ons restaurant Thijs & Co, waar we u graag willen introduceren aan onze unieke manier van dineren: shared dining of gedeelde maaltijden. Onze keuken biedt een uitgebreide selectie van heerlijke internationale gerechten, die perfect zijn om te delen met uw gezelschap.

Onze gerechten zijn allemaal met de grootste zorg bereid en met authentieke kruiden en specerijen op smaak gebracht. Van de klassieke Biefstuk Bali tot de Kabaron Pika (Gamba’s), u kunt er zeker van zijn dat u een ware smaakexplosie zult ervaren.

Ook bieden wij een compleet menu van 4-ronden voor slechts 29,50 per persoon inclusief dessert.

U kunt ook kiezen een voor meer uitgebreid menu van 6 ronden.

Breed scala aan smaken en texturen

Onze gerechten zijn zo samengesteld dat u een breed scala aan smaken en texturen kunt ervaren, terwijl u geniet van het gezelschap van uw tafelgenoten. Dit is wat shared dining zo’n bijzondere ervaring maakt: u kunt samen genieten van verschillende gerechten en zo meer verschillende smaken ontdekken dan wanneer u alleen een enkel gerecht zou bestellen.

Of u nu met uw partner, gezin, een groep vrienden, familie of collega’s bent, ons restaurant is de ideale plek om samen te komen en te genieten van de heerlijke internationale keuken. Ons vriendelijke personeel helpt u graag bij het maken van uw keuzes en kan u adviseren over welke gerechten goed samengaan.

Een restaurant & cocktailbar waar het thuiskomen is!

Reserveer nu!

Kom langs en laat ons u verwennen met onze heerlijke gerechten en de gezellige sfeer van shared dining. U zult er zeker van zijn dat u een onvergetelijke avond zult beleven in ons restaurant.

Kom je langs?
© Copyright 2023, Thijs & Co B.V.