Restaurant Emmen

Een buitengewone culinaire reis

Bij Thijs & Co nodigen we je uit voor een buitengewone culinaire reis. Ons restaurant en cocktailbar combineren een warme, gezellige sfeer met een explosie van smaken die rechtstreeks uit Spanje lijken te komen. Laat je meenemen door onze bonte, kleurrijke smaken met een vleugje Spaans temperament, en ontdek waarom we de favoriete bestemming zijn voor fijnproevers en levensgenieters.

Bekijk ons menu

Shared Dining

Deel en Proef Samen!

Bij Thijs & Co hebben we een uniek concept geïntroduceerd: shared dining. Hier draait alles om het delen van kleine gerechten, zodat je samen met je tafelgenoten een veelvoud aan heerlijke smaken kunt ontdekken. Dit maakt niet alleen je diner diverser, maar ook een sociale beleving waarbij het delen van verrukkelijke gerechten centraal staat.

Of je nu met vrienden, familie of collega’s bent, shared dining bij Thijs & Co brengt mensen dichter bij elkaar. Het bevordert levendige gesprekken en creëert herinneringen die je nog lang zult koesteren.

Reserveren hier

Kies voor Onze Samengestelde Menu’s

Als je liever niet zelf je gerechten kiest, bieden we ook samengestelde menu’s die zorgvuldig zijn samengesteld door onze chef-kok. Deze menu’s omvatten vier heerlijke gangen, inclusief een verleidelijk dessert, en zijn verkrijgbaar voor slechts €29,50 per persoon. Laat je verrassen door de creatieve combinaties en verfijnde smaken die deze menu’s te bieden hebben.

Onze Sfeervolle Cocktailbar

Bij Thijs & Co geloven we dat de perfecte maaltijd wordt vergezeld door een uitstekende cocktail. Daarom hebben we een uitgebreide cocktailbar met deskundige mixologists die klaar staan om je de meest verrukkelijke drankjes te serveren. Of je nu houdt van klassieke cocktails, innovatieve creaties, of een verfrissend drankje zonder alcohol, we hebben voor ieder wat wils.

Bekijk de cocktailkaart

Reserveer Nu Bij Thijs & Co

Wij verwelkomen je graag in ons restaurant en cocktailbar om te genieten van de heerlijke shared dining ervaring, samengestelde menu’s en verfrissende cocktails. Bij Thijs & Co geloven we in het delen van liefde en smaak, en we kunnen niet wachten om deze met jou te delen.

Reserveer nu een tafel en laat ons je meenemen op een culinaire reis die je nog lang zult koesteren. Tot snel bij Thijs & Co!

Reserveren
© Copyright 2023, Thijs & Co B.V.